Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ziya Selçuk Istifa Etsin : Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 'istifa' iddiası gündem ... : Milli eğitim bakanlığı'nın resmi twitter adresinden yapılan paylaşımda bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz ifadeleri yer aldı.

Ziya Selçuk Istifa Etsin : Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un 'istifa' iddiası gündem ... : Milli eğitim bakanlığı'nın resmi twitter adresinden yapılan paylaşımda bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz ifadeleri yer aldı.. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Sosyal medyada dolaşan milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. Ancak buna rağmen gazeteci dükel'in yaklaşık 3 saat önce atmış olduğu tweet sosyal medya hesabında durmaya devam. Peki bakan selçuk istifa etti mi? Ziya selçuk istifa mi etti?

İşte son gelişmeler… milli eğitim bakanı ziya selçuk'un dün akşam istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiği iddia edildi. Cumhurbaşkanı erdoğan meb ziya selçuk'u görevden alacak mı? Sosyal medyada dolaşan milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. Bakan selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiğine ilişkin iddia ortalığı karıştırdı. Sabah saatlerinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabında biyografisini kaldırdı.

Ziya Selçuk istifa mı etti? Milli Eğitim Bakanlığından ...
Ziya Selçuk istifa mı etti? Milli Eğitim Bakanlığından ... from cdn.yeniakit.com.tr
Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un görevinden istifa ettiği ve istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiği ileri sürüldü. Sosyal medyada dolaşan milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok. Fahrettin koca ve ziya selçuk sabah saatlerinden birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra erdoğan ve meb'i takipten çıkartarak meb yazısı kaldırması öğrencileri istifa etti düşüncesine itmişti. Bu konuda meb'den ziya selçuk ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. 2003 yılında ak parti iktidarının ilk yıllarında başladığı talim terbiye kurulu başkanlığından 2006 yılında kaçarcasına istifa etti. İstifanın cumhurbaşkanı erdoğan tarafından kabul.

Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti!

Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un görevinden istifa ettiği ve istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiği ileri sürüldü. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Yorum eklemek için giriş yap. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, sağlık bakanı fahrettin koca ile tartıştığı ve ardından istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Peki bakan selçuk istifa etti mi? Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. Konuyu açmadan önce kendim de kontrol ettim, hesapları takip etmiyor. Yani ziya selçuk istifa etti söylentileri asılsız çıktı. Mustafa selanik'in , bakan ziya selçuk'un istifa edecek iddiasının ardındaki kişiler kim ? Resmi makamlardan istifa iddiasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, iddiaya yalanlama da gelmedi. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Ziya selçuk neden istifa etti?

Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un görevinden istifa ettiği ve istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiği ileri sürüldü. Sosyal medyada meb ziya selçuk'un görevinden istifa edeceği iddiaları konusunda haber yapılırken bu konunun asılsız ve yalan bir karalama olduğu ortaya çıktı. Fahrettin koca ve ziya selçuk sabah saatlerinden birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra erdoğan ve meb'i takipten çıkartarak meb yazısı kaldırması öğrencileri istifa etti düşüncesine itmişti. Görevinin başında ve herhangi bir istifa da söz konusu değil.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti?
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İstifa mı Etti? from www.korkusuzhaber.net
Bu geceden itibaren sosyal medyada on binlerce kişi pandemi döneminin en tartışılan bakanlarından biri olan milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini yazdı. İşte son gelişmeler… milli eğitim bakanı ziya selçuk'un dün akşam istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiği iddia edildi. Milli eğitim bakanlığı'nın resmi twitter adresinden yapılan paylaşımda bakanlığımız resmî iletişim kanalları tarafından paylaşılmayan içeriklere itibar etmeyiniz ifadeleri yer aldı. Ziya selçuk istifa mi etti? Resmi makamlardan istifa iddiasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, iddiaya yalanlama da gelmedi. Kulaktan kulağa, hemen her bakanlıktaki usulsüzlükler. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiği yönünde çıkan haberlerin yayılmasının ardından bir açıklama yayınlayan bakanlık, söz konusu iddiaları yalanladı. Sabah saatlerinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabında biyografisini kaldırdı.

Sonuçta ülkede gerçekleşen her şey kendi iki dudağının arasından çıkan sözcüklere bakıyor.

Sosyal medyada dolaşan milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, sağlık bakanı fahrettin koca ile tartıştığı ve ardından istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Ziya selçuk istifa mi etti? Konuyu açmadan önce kendim de kontrol ettim, hesapları takip etmiyor. Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok. Milli eğitim bakanı, ziya selçuk görevinden istifa etti. Cumhuriyet gazetesi yazarı barış pehlivan 6 temmuz 2021'de bakan selçuk için istifasının cebinde olduğunu iddia etmişti. Bu geceden itibaren sosyal medyada on binlerce kişi pandemi döneminin en tartışılan bakanlarından biri olan milli eğitim bakanı ziya selçuk'un istifa ettiğini yazdı. Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un görevinden istifa ettiği ve istifasının cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan tarafından kabul edildiği ileri sürüldü. Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış. Fahrettin koca ve ziya selçuk sabah saatlerinden birbirlerini takipten çıkarttıktan sonra erdoğan ve meb'i takipten çıkartarak meb yazısı kaldırması öğrencileri istifa etti düşüncesine itmişti. Mustafa selanik'in , bakan ziya selçuk'un istifa edecek iddiasının ardındaki kişiler kim ?

Milli eğitim bakanı ziya selçuk'un, sağlık bakanı fahrettin koca ile tartıştığı ve ardından istifa kararı aldığı iddia edilmişti. Ziya selçuk açıklamasında bir hafta içerisinde çok yoğun çalıştıklarını ve bu süreçte denetleme yapmadıklarını ve böylesine bir olayın kendisini tarafından da onay görmediğini ifade etti. Sözcü'nün istifa ettiği söylentilerini yaydığı bakan ziya selçuk, bugün ankara'nın kahramankazan ilçesi çimşit mahallesindeki mobil. Meb ziya selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da kabul edilerek, kesinleştiği bilgisi geldi. iddialarının ardından sosyal medya 'gündem değiştirme' iddialarıyla karışmıştı. İsti̇fa i̇ddi̇asina henüz yalanlama gelmedi̇ bakan selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan.

Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ...
Sosyal medyayı karıştıran iddia: Milli Eğitim Bakanı Ziya ... from static.daktilo.com
Buna kanıt olarak da selçuk'un sosyal medya hesabı instagram'dan cumhurbaşkanı erdoğan'ı ve fahrettin. Resmi makamlardan istifa iddiasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, iddiaya yalanlama da gelmedi. Ziya selçuk'un istifa ettiği iddiası sosyal medyada geniş yankı buldu. Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı. Sosyal medyada dolaşan milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa etti iddialarına bakanlıktan yanıt geldi. 2003 yılında ak parti iktidarının ilk yıllarında başladığı talim terbiye kurulu başkanlığından 2006 yılında kaçarcasına istifa etti. Bu iddiayı ortaya atanlar uzun bir süre milli eğitim bakanı ziya selçuk'u göndermek için sosyal medya üzerinden operasyon yapan , milli eğitim bakanlığında sümbül ağa lakabıyla tanınan. Bakan ziya selçuk'un işini bildiği doğru, işini layıkıyla yapmak istediği de doğru bakan selçuk i̇stifa eder mi.

Erol özvar @erolozvar yök başkanı olarak atandı.

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan'ı ve meb hesaplarını. İşin ilginç tarafı, istifa ettiğinden bakanın haberi yok. Milli eğitim bakanı ziya selçuk istifa mı etti? Sabah saatlerinde milli eğitim bakanı ziya selçuk'un instagram hesabında biyografisini kaldırdı. Bu konuda meb'den ziya selçuk ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı. Ziya selçuk, instagram adresindne milli eğitim bakanı yazısı kaldırınca sosyal medyada ziya selçuk istifa etti! Ayrıca fahrettin koca da takipten çıkarmış. Bu haber türkiye'nin gündemine oturdu. Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış. Ziya selçuk istifa etti mi? İşte son gelişmeler… milli eğitim bakanı ziya selçuk'un dün akşam istifa ettiği ve bu istifanın kabul edildiği iddia edildi. Keşke istifa etsede kurtulsak kwndksnf etmedi glb. Resmi makamlardan istifa iddiasına ilişkin henüz bir açıklama yapılmazken, iddiaya yalanlama da gelmedi.

Milli eğitim bakanı ziya selçuk, instagram hesabında biyografisini silmiş ve erdoğan'ın ve meb'nın hesaplarını takipten çıkarmış ziya selçuk istifa. Bu konuda meb'den ziya selçuk ile ilgili bir son dakika açıklaması yapıldı.